Az Ön ötvözött acél és alumínium kereskedelmi partnere - 1993 óta

Hatalmas raktárkészlet. Országos házhozszállítás.

Tekintse meg termékválasztékunkat és rendeljen kedvező árú termékeinkből!

PER-KOR a vevők szolgálatában

Célunk, hogy az ötvözött acél és alumínium piacának vezető szereplőjévé váljunk, és az iparágban az innováció és minőség mércéjévé váljunk. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket és legmegbízhatóbb szolgáltatásokat kínáljuk, amelyek segítik őket abban, hogy versenyképesek maradjanak. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel, és partnereinkkel együttműködve hozzájáruljunk az iparág fejlődéséhez és fenntartható jövőjéhez.

A PER-KOR Kereskedőház Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely elsősorban erősen ötvözött acélanyagok, kopásálló lemezek és alumínium termékek készletezésével és kereskedelmével foglalkozik. Raktárkészlete - a maga nemében - Magyarországon a legnagyobbak közé tartozik.

Célunk vevőink megbízható, rugalmas kiszolgálása. Ezt 3.700 négyzetméter saját raktárterületen tárolt hatalmas árukészlettel és lelkes csapatunkkal igyekszünk elérni.

Kereskedelmi tevékenységünket kiegészítendő szolgáltatásaink révén igény szerint heti rendszerességgel indított túrajáratainkkal házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket, automata fűrészgépeinkkel méretre daraboljuk a rudakat, szálanyagokat, vagy lemezegyengető gépünkkel javítunk lemezei, lemezalkatrészei síklapúságán.

Családi vállalkozásunk 1993 óta forgalmaz ötvözött acélokat. Kiterjedt beszerzési hálózattal és a felhalmozott szakmai tapasztalattal, stabil beszállítóként állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére.

Érdekességek, hírek

Hírlevél

Iratkozzon fel most! Elsőként értesülhet akcióinkról, fontos acél- és alumíniumipari hírekről.