Minőségpolitika

A PER-KOR Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság életében a minőség fontos szerepet kap.

PER-KOR Kereskedőház Kft. minőségirányítási rendszere:

TUV tanusitvanyA PER-KOR Kereskedőház  Kft. munkafolyamatait az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi rendszernek megfelelő módon, a vállalatirányítási rendszer (ABAS) támogatásával, áttekinthetően, visszakereshetően, jelölten végezzük.

A kidolgozott eljárási utasítások lefedik a vállalkozás valamennyi tevékenységét:

  • Értékesítés,
  • Beszerzés,
  • Készletezés,
  • Darabolás,
  • Lemezegyengetés.

PER-KOR Kereskedőház Kft. Minőségpolitikája:

Tevékenységeink végzése kapcsán megrendelőink elégedettségének biztosításához vevő- és minőségközpontú megközelítést alkalmazunk az általunk folytatott értékesítési tevékenységek irányítása és végrehajtása során.

Legfontosabb célunk, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőségű terméket illetve alapanyagot forgalmazzunk, szolgáltatást nyújtsunk.

A minőség biztosításának személyi és tárgyi feltételeit megteremtjük, tervszerűen fejlesztjük, folyamatos képzést, oktatást biztosítunk munkatársaink részére, így a vezetés elvárja minden munkatárstól, hogy mindenkor képesek legyenek a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, a minőség folyamatos javítására.

A PER-KOR Kft. rendszeresen biztosítja vevői felé a szaktanácsadást és a vevőszolgálatot.

Vevőink igényeit a hozzánk érkező információk alapján igyekszünk a legjobban megismerni, hogy igényeiket optimális hatékonysággal, biztonsággal és a számukra legmegfelelőbb, a kor technikai színvonalának is megfelelő anyagokkal, termékekkel, szolgáltatássokkal elégítsük ki.

A cég minden alkalmazottjának kötelessége a minőséget károsan befolyásoló tényezők, körülmények megszűntetése, kialakulásának megakadályozása.

A vezetőség aktív szerepet vállal a minőségi program szervezésében és végrehajtásában.

Gondoskodik a szükséges anyagi erőforrások biztosításáról illetve arról, hogy a minőségpolitikát mindenki megértse.

A minőségügyi rendszer követelményeit a beszállítóinkra is kiterjesztjük.

Fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezette be, tartja fenn, illetve alkalmazza a folyamatos minőségjavítás eszközeit.

Győr, 2021. április 1.

PER-KOR Kereskedőház Kft. vezetősége