Rólunk

PER-KOR a vevők szolgálatában

Célunk, hogy az ötvözött acél és alumínium piacának vezető szereplőjévé váljunk, és az iparágban az innováció és minőség mércéjévé váljunk. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket és legmegbízhatóbb szolgáltatásokat kínáljuk, amelyek segítik őket abban, hogy versenyképesek maradjanak. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel, és partnereinkkel együttműködve hozzájáruljunk az iparág fejlődéséhez és fenntartható jövőjéhez.

Bemutatkozás

A PER-KOR Kereskedőház Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő tevékenysége a rozsdamentes, saválló és hőálló acéltermékek, valamint alumínium csövek, zártszelvények, rudak, lemezek és nagy kopásállóságú lemezek raktározása, kis- és nagykereskedelme, illetve a kapcsolódó szolgáltatások:

  • darabolás,
  • lemezegyengetés és
  • házhoz szállítás.

A PER-KOR Kft. nagy teljesítményű automata fűrészgépekkel vállalja rudak, szálanyagok méretre darabolását a megrendelő igényeinek megfelelően (egyedi méret, sorozat- és kötegvágás).

A vállalat fejlesztéseinek fókuszában a vevőközpontúság és a gyors kiszolgálás áll. 3.700 négyzetméteres saját raktárterületen tárolt hatalmas árukészlettel a vállalat a maga nemében Magyarországon a legnagyobbak közé tartozik. A vevői igényeknek megfelelően folyamatosan növekszik a raktárkészlet és bővül a termékpaletta.

A készleteket nemcsak a telephelyen belül, de azon kívül is hatékonyan mozgatni kell. A PER-KOR Kft. minden héten túrajáratokat indít az ország egész területére, így a rendelt termékek kiszámíthatóan és megfelelő minőségben jutnak el a vevőkhöz.

A PER-KOR Kft. legfontosabb célja, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőségű terméket, ill. alapanyagot forgalmazzon, szolgáltatást nyújtson. A hatékony anyagbeszerzés alapja a minőségi beszállítókkal felépített bizalom és jó kapcsolat. A bizalom megerősítése érdekében a PER-KOR Kft.-nél mindig nagy hangsúlyt fektetnek a számlák pontos fizetésére és a cég pénzügyi stabilitásának megőrzésére.

MinőségbiztosításISO 9001

A PER-KOR Kereskedőház Kft. munkafolyamatait az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány előírásainak megfelelően, a vállalatirányítási rendszer támogatásával, áttekinthetően, visszakereshetően, jelölten végzi. Minőségirányítási rendszerét az erősen ötvözött acélok, kopásálló lemezek és alumínium termékek tárolására, kereskedelmére, a fenti termékek darabolására, szállítására az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményei alapján alakította ki, hogy elnyerje és tovább erősítse leendő vagy már meglévő partnerei bizalmát, valamint, hogy a tevékenységének eredményei folyamatosan megfeleljenek a megrendelők követelményeinek.

"AAA" minősítés

2023. évben a Bisnode üzleti információszolgáltató tanúsítása alapján ismét a legjobb, „AAA” minősítést kapta, mely szerint a céggel létesített üzlet kockázata „rendkívül alacsony”.AAA BISNODE LOGO

A Bisnode minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A bizalom védjegyeVédjegy

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság:

A PER-KOR Kft. 2023. évre is elnyerte a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Védjegyét, mely alapján cégünk "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás".