Rólunk

A PER-KOR Kereskedőház Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő tevékenysége a rozsdamentes, saválló és hőálló acéltermékek, valamint alumínium csövek, zártszelvények, rudak, lemezek és nagy kopásállóságú lemezek raktározása, kis- és nagykereskedelme, illetve a kapcsolódó szolgáltatások: darabolás, lemezegyengetés és házhoz szállítás.

A PER-KOR Kft. nagy teljesítményű automata fűrészgépekkel vállalja rudak, szálanyagok méretre darabolását a megrendelő igényeinek megfelelően (egyedi méret, sorozat- és kötegvágás).

A vállalat fejlesztéseinek fókuszában a vevőközpontúság és a gyors kiszolgálás áll. 3.700 négyzetméteres saját raktárterületen tárolt több, mint 1.000 tonna árukészlettel a vállalat a maga nemében Magyarországon a legnagyobbak közé tartozik. A vevői igényeknek megfelelően folyamatosan növekszik a raktárkészlet és bővül a termékpaletta.

A készleteket nemcsak a telephelyen belül, de azon kívül is hatékonyan mozgatni kell. A PER-KOR Kft. minden héten túrajáratokat indít az ország egész területére, így a rendelt termékek kiszámíthatóan és megfelelő minőségben jutnak el a vevőkhöz.

A PER-KOR Kft. legfontosabb célja, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőségű terméket, ill. alapanyagot forgalmazzon, szolgáltatást nyújtson. A hatékony anyagbeszerzés alapja a minőségi beszállítókkal felépített bizalom és jó kapcsolat. A bizalom megerősítése érdekében a PER-KOR-nál mindig nagy hangsúlyt fektetnek a számlák pontos fizetésére és a cég pénzügyi stabilitásának megőrzésére. 2019. évben a Bisnode üzleti információszolgáltató tanúsítása alapján ismét a legjobb, „AAA” minősítést kapta, mely szerint a céggel létesített üzlet kockázata „rendkívül alacsony”. Erre a tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 0,63%-a jogosult.

A PER-KOR Kereskedőház Kft. munkafolyamatait az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány előírásainak megfelelően, a vállalatirányítási rendszer támogatásával, áttekinthetően, visszakereshetően, jelölten végezzük.