Minőségpolitika

A PER-KOR Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság életében a minőség fontos szerepet kap.

PER-KOR Kereskedőház Kft. minőségirányítási rendszere:

TUV tanusitvanyA PER-KOR Kereskedőház  Kft. munkafolyamatait az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi rendszernek megfelelő módon, a vállalatirányítási rendszer (ABAS) támogatásával, áttekinthetően, visszakereshetően, jelölten végezzük.

A kidolgozott eljárási utasítások lefedik a vállalkozás valamennyi tevékenységét:

  • Értékesítés,
  • Beszerzés,
  • Készletezés,
  • Darabolás,
  • Lemezegyengetés.

PER-KOR Kereskedőház Kft. Minőségpolitikája:

Legfontosabb célunk, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőségű terméket illetve alapanyagot forgalmazzunk, szolgáltatást nyújtsunk.

Elkötelezettek vagyunk a tevékenységünket szabályozó törvényi és jogszabályi előírások, alkalmazható követelmények teljesítése iránt.

Szervezetünk környzetét figyelembe vesszük működésünk során, lényeges érdekelt feleink igényeinek változására időben reagálunk.

Tevékenységeink végzése kapcsán megrendelőink elégedettségének biztosításához vevő- és minőségközpontú megközelítést alkalmazunk az általunk folytatott értékesítési tevékenységek irányítása és végrehajtása során.

A PER-KOR Kft. rendszeresen biztosítja vevői felé a szaktanácsadást és a vevőszolgálatot.

Vevőink igényeit a hozzánk érkező információk alapján igyekszünk a legjobban megismerni, hogy igényeiket optimális hatékonysággal, biztonsággal és a számukra legmegfelelőbb, a kor technikai színvonalának is megfelelő anyagokkal, termékekkel, szolgáltatásokkal, ERP támogatással elégítsük ki.

A vállalat vezetősége aktív szerepet vállal a minőségi program szervezésében és végrehajtásában. A minőség biztosításának érdekében gondoskodik a szükséges anyagi erőforrások (személyi, tárgyi, technikai és pénzügyi feltételek) rendelkezésre állásáról, tervszerű fejlesztéséről, a munkatársaknak folyamatos képzést, oktatást biztosít. Elvárja minden munkatársától, hogy mindenkor képesek legyenek a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, a minőség folyamatos javítására.

A cég minden alkalmazottjának kötelessége a minőséget károsan befolyásoló tényezők, körülmények megszűntetése, kialakulásának megakadályozása.

Valljuk, hogy a kiemelkedő minőség csak felelősségteljes munkavégzéssel, a minőségi szolgáltatás állandó ellenőrzésével, folyamatos fejlesztésével érhető el.

Következetes kockázatelemzéssel célunk a hiba megelőzése, amellett, hogy a lehetséges és ismétlődő hibákat lehetőleg már a korai fázisban felismerjük, elhárítsuk.

A minőségügyi rendszer követelményeit a beszállítóinkra is kiterjesztjük.

A vállalat folyamatosan méri partnerei elégedettségét. A mérések eredményeit felhasználva a vezetőség mindenkor arra törekszik, hogy az általa nyújtott szolgáltatások színvonalát növelje, a vállalati folyamatokat a vevői elégedettség folyamatos növelésének érdekében újra gondolja, átalakítsa, a cél érdekében további fejlesztéseket vezessen be.

Fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezette be, tartja fenn, illetve alkalmazza a folyamatos minőségjavítás eszközeit.

Győr, 2022. április 22.

PER-KOR Kereskedőház Kft. vezetősége