Papír nélkül hidegen hengerelt lemez sorozatgyártáshoz

Természetes, hogy alapesetben a hidegen hengerelt lemeztábla gyártók papírt tesznek a táblák közé. Ez olykor előny, máskor hátrány lehet.Papír a lemezen

Előny, amikor a táblákat kézzel helyezzük át egyik raklapról a másikra. A papír megvédi az egymáson csúszó lemezeket a nem kívánatos karcoktól. Sorozatgyártásnál viszont hátránnyá válhat. Ha például egy nagyteljesítményű CNC lézervágó gép lemeztábla adagolóval van ellátva, a papír minden egyes lemez felemelésekor belelóghat a gép szenzoraiba, megállítva így a folyamatot. A gépkezelő ilyenkor Papír a lemezenmanuálisan távolítja el az akadályt jelentő papírt, majd nyugtázza a gép vezérlését, ezt követően a lemez áthelyezése ténylegesen megtörténik.

Ez az eljárás megnöveli a ciklusidőt és felesleges veszélynek teheti ki a gépkezelőt, akinek esetenként a felemelt lemez alá kell nyúlnia, hogy eltávolítsa a papírt.

A PER-KOR KFT megoldást kínál erre a problémára. Igény esetén CNC vezérelt, vákuumos lemezátrakó gépünkkel a cégünknél megrendelt rozsdamentes-, hőálló- és alumínium lemezeit karcmentesen áthelyezzük egy másik raklapra, miközben a táblák közül eltávolítjuk a papírt.

A legjobb pedig, hogy ennek a szolgáltatásnak nincs felára. Csak jeleznie kell megrendeléskor.

 

További információkkal kapcsolatban keressen minket a elérhetőségeinken:

E-mail: ertekesites@perkor.hu

Telefon: +36/96 516-260