Szokatlan üzemlátogatás a PER-KOR-nál

Az örökbe fogadás 5. évfordulójának alkalmából közel negyven kisóvodás látogatott el nevelőik kíséretében telephelyünkre, hogy megtekintsék örökbefogadójuk tevékenységét.
DSC_0236.JPG

A PER-KOR KFT 2019-ben örökbe fogadta a Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsődét és azóta több fejlesztést támogatott a gyermekek intézményben eltöltött idejének színesítése és gazdagítása céljából.

Az örökbe fogadás 5. évfordulójának alkalmából közel negyven kisóvodás látogatott el nevelőik kíséretében telephelyünkre, hogy megtekintsék örökbefogadójuk tevékenységét.Óvodások 02

Busszal érkeztek 2024. 05. 08-án, délelőtt fél 10-kor, majd végig járták az összes raktárat, a bátrabbak kipróbáltak egy targoncát. A látogatás végén a dolgozók rágcsálni valókkal, üdítővel vendégelték meg a gyerekeket és a nevelőket. Mielőtt elutaztak, megvizsgálták a szelektív hulladékgyűjtést és üzem közben a hulladékbálázót is.

A gyerekek érkezése előtt attól tartottunk, nem fogjuk tudni lekötni őket, de ők fegyelmezetten, figyelmesen, rengeteg kérdést feltéve járták végig a telephelyet!

 

Óvodások 07Óvodások 06Óvodások 05Óvodások 03Óvodások 04